注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

荡失于饮歌

再见,我爱你

 
 
 

日志

 
 

2012年03月28日  

2012-03-28 22:30:22|  分类: 齿轮 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

今日新开堂。同大家讲一个古仔。

从前有一个人,距话距好憎男人,觉得男人好肉酸,如果係做f仲可以,但係只要有边个男人话中意距,距就会觉得嗰个人好核突。

其中呢几年,距都无同边个男性系埋一起。

不过最后,

距都仲係嫁佐,而且毫无意外,嫁俾嘅一样都係个男人。

 

呢个古仔话俾我地听一个道理,唔管你曾经俾个男人或者女人伤得有几深,对感情有几厌恶,你有几憎恨男人女人都好。最终,时间都会化解一切,因为你个心始终都会留一个位置比感情占据,都想有第二个人可以分享自己,分担自己。冇几个人可以一个人撑到尾。我地始终会输比现实。输比寂寞。

  评论这张
 
阅读(6)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017